Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stutteri-bjergagergaard.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stutteri-bjergagergaard.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stutteri-bjergagergaard.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Bjergagergaard | Rejsegilde!
Bjergagergaard | Rejsegilde!
21345
post-template-default,single,single-post,postid-21345,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Rejsegilde!

Det gør støt fremad med ridehuset! I fredags holdt vi rejsegilde (skønt taget allerede var kommet på) og det blev fejret med øl, grillmad og godt selskab. Selve hallen står nu færdig og der mangler “kun” bund, barriere, lys og vand.

Tak til de fremmødte i fredags – det var glædeligt at se så mange! Vi glæder os til snart at kunne indvie hallen officielt.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.